Unable to Connect to Xulu Server

Get help with installation, technical support and bug resolution

Unable to Connect to Xulu Server

Postby Doba » Fri Sep 07, 2012 6:27 pm

I've tried everything in the FAQ and even uninstalled it and reinstalled it, but it was no use keep getting this error message: Image
Doba
 
Posts: 6
Joined: Tue Aug 28, 2012 12:51 pm

Re: Unable to Connect to Xulu Server

Postby Centronias » Sun Sep 09, 2012 10:55 am

I've spoken with our support staff about this issue and will get back to you with some information later today.
[XULU] CENTRONIAS
Centronias
 
Posts: 17
Joined: Sun Aug 19, 2012 3:28 pm

Re: Unable to Connect to Xulu Server

Postby Centronias » Sun Sep 09, 2012 11:24 am

Our servers were taken down for maintenance for a small time this past Friday which may have been the issue you encountered.

Our servers are currently up and monitored. Would you please try connecting now?
If you can get in, the problem was with the servers being down; otherwise we'll troubleshoot some more.
[XULU] CENTRONIAS
Centronias
 
Posts: 17
Joined: Sun Aug 19, 2012 3:28 pm

Re: Unable to Connect to Xulu Server

Postby Pie » Mon Sep 10, 2012 11:22 am

I'm also unable to connect to the server. I can log into the Customize and Venue Builders but when I try to Enter Xulu, the window goes white, shows the splash screen briefly, and then goes black and doesn't connect.

I had this problem Saturday as well

I sent a support ticket Saturday with my file log, I can send another one from today if it will help.
Pie
 
Posts: 3
Joined: Fri Sep 07, 2012 5:13 pm

Re: Unable to Connect to Xulu Server

Postby Kyosuke » Mon Sep 10, 2012 2:09 pm

Pie wrote:I'm also unable to connect to the server. I can log into the Customize and Venue Builders but when I try to Enter Xulu, the window goes white, shows the splash screen briefly, and then goes black and doesn't connect.

I had this problem Saturday as well

I sent a support ticket Saturday with my file log, I can send another one from today if it will help.

Did you notice an error message in the background? If so, what was the error message?
Are you still having this problem? If you are, please send us a log file.
Kyosuke
 
Posts: 82
Joined: Sat Aug 18, 2012 3:50 pm

Re: Unable to Connect to Xulu Server

Postby Pie » Mon Sep 10, 2012 2:40 pm

Yes, I just tried again and I am still having the same issue. No error message comes up at all. I've sent the log file to support.
Pie
 
Posts: 3
Joined: Fri Sep 07, 2012 5:13 pm

Re: Unable to Connect to Xulu Server

Postby Kyosuke » Mon Sep 10, 2012 3:09 pm

Do you use a firewall? If you do, try disabling it and see if that allows you to connect. Don't forget to check Windows Firewall. Does your computer connect to a router? If it does, try connecting directly to your modem.

Let me know if neither of those solves your problem.
Kyosuke
 
Posts: 82
Joined: Sat Aug 18, 2012 3:50 pm

Re: Unable to Connect to Xulu Server

Postby Doba » Tue Sep 11, 2012 2:59 am

Tried that. I also allowed the ports.
Doba
 
Posts: 6
Joined: Tue Aug 28, 2012 12:51 pm

Re: Unable to Connect to Xulu Server

Postby Kyosuke » Tue Sep 11, 2012 9:20 am

Doba wrote:Tried that. I also allowed the ports.

Are you on a desktop or a laptop? If you are on a laptop, is it possible to check your connectivity from another location/network, such as a Starbucks? Also, please send a recent log file to support@xulu.com. You can find directions on how to access your log files under the General section of the FAQ.
Kyosuke
 
Posts: 82
Joined: Sat Aug 18, 2012 3:50 pm

Re: Unable to Connect to Xulu Server

Postby Pie » Wed Sep 12, 2012 2:31 am

Still unable to connect, even with firewalls off and a direct connect to my modem without the router.

In looking at the file log, it seems like the program disconnects itself off within seconds of connecting:

2012-09-12__06-17-26 | Loaded 29 venues in Eidolon World.
2012-09-12__06-17-26 | Opening connection from ComputeNode1.
2012-09-12__06-17-26 | Opening connection from ComputeNode0.
2012-09-12__06-17-26 | Start Simulation
2012-09-12__06-17-36 | Lost contact with ComputeNode0
2012-09-12__06-17-36 | Lost contact with ComputeNode1


I can send this mornings full file log again, but in looking thru all of them, they all read pretty much exactly the same - especially this part of the log, where it seems like I connect successfully and then within seconds lose contact.
Pie
 
Posts: 3
Joined: Fri Sep 07, 2012 5:13 pm

Next

Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron