Not Connecting

Get help with installation, technical support and bug resolution

Not Connecting

Postby Sarge Misfit » Tue Aug 28, 2012 4:43 pm

I keep getting a 'cannot connect to server' error. I am on the 'Net and Xulu is allowed through my firewall.

Located in Canada running Windows 7 Home Premium 64bit, 6Gb RAM, nVida GeForce 9500GT with 1Gb RAM of its own.

No issues with any other MMO or Virtual World.
Sarge Misfit
 
Posts: 13
Joined: Tue Aug 28, 2012 7:48 am

Re: Not Connecting

Postby Kyosuke » Tue Aug 28, 2012 5:20 pm

Are you still experiencing this issue?
Kyosuke
 
Posts: 82
Joined: Sat Aug 18, 2012 3:50 pm

Re: Not Connecting

Postby Sarge Misfit » Tue Aug 28, 2012 6:34 pm

Registered and downloaded a few hours ago. have tried a half a dozen times since then, but not in last hour. Will try now and then post results
Sarge Misfit
 
Posts: 13
Joined: Tue Aug 28, 2012 7:48 am

Re: Not Connecting

Postby Kyosuke » Tue Aug 28, 2012 6:40 pm

Sarge Misfit wrote:Registered and downloaded a few hours ago. have tried a half a dozen times since then, but not in last hour. Will try now and then post results

Please also include the specific error message you get if you still can't connect.
Kyosuke
 
Posts: 82
Joined: Sat Aug 18, 2012 3:50 pm

Re: Not Connecting

Postby Sarge Misfit » Tue Aug 28, 2012 6:42 pm

Kyosuke wrote:
Sarge Misfit wrote:Registered and downloaded a few hours ago. have tried a half a dozen times since then, but not in last hour. Will try now and then post results

Please also include the specific error message you get if you still can't connect.

Here's a screen capture. It gets to the splash page then I get this ...

Image
Sarge Misfit
 
Posts: 13
Joined: Tue Aug 28, 2012 7:48 am

Re: Not Connecting

Postby Sarge Misfit » Tue Aug 28, 2012 6:43 pm

dammit, let me try that again with a smaller image
~~~~
Image
Sarge Misfit
 
Posts: 13
Joined: Tue Aug 28, 2012 7:48 am

Re: Not Connecting

Postby Sarge Misfit » Tue Aug 28, 2012 6:46 pm

And yes, I am connected adn Windows Firewall is not blocking
Sarge Misfit
 
Posts: 13
Joined: Tue Aug 28, 2012 7:48 am

Re: Not Connecting

Postby Kyosuke » Tue Aug 28, 2012 6:52 pm

Are you connected directly to your modem or are you connected to a router?
Kyosuke
 
Posts: 82
Joined: Sat Aug 18, 2012 3:50 pm

Re: Not Connecting

Postby Sarge Misfit » Tue Aug 28, 2012 6:58 pm

I'm using Bell Mobility, its USB, the Novatel Wireless U547 Turbo Stick. I use this for other online MMO's such as EVE Online and Star Trek Online as well as virtual worlds such as InWorldz, OSGrid, Created Worlds and other OpenSim or AurroaSim based VWs without any issues.
Sarge Misfit
 
Posts: 13
Joined: Tue Aug 28, 2012 7:48 am

Re: Not Connecting

Postby Kyosuke » Tue Aug 28, 2012 7:13 pm

Can you try connecting directly to your modem? I suspect the problem may be your router due to the fact that our system utilizes peer to peer style networking. This can be an issue with some routers that are designed to flag and reject any incoming communications that were not initiated by you, the owner, as a potential threat.
Kyosuke
 
Posts: 82
Joined: Sat Aug 18, 2012 3:50 pm

Next

Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron